Nieuws


Eerste workshop Stadswerf een feit!

In december heeft de eerste workshop van het project ‘Stadswerf’ plaatsgevonden. De opkomst was goed en de deelnemers waren erg enthousiast.

Onder leiding van creatie manager Sjoukje Veenema hebben geïnteresseerden kunnen proeven van het project ‘Stadswerf’. Een uniek concept waarbij toekomstige bewoners kunnen meedenken in de vormgeving van zowel hun eigen woning als de te realiseren woonomgeving. Dit noemen wij co-creatie. Het proces wordt zo ingericht dat er een goede balans ontstaat tussen individuele wensen en een afgestemd totaalbeeld.

Tijdens de workshop hebben de bezoekers kennis kunnen maken met Wooncreatie, Rik Veltman (architect van PvanB architecten) en met andere geïnteresseerden: ‘potentiële woondeelgenoten’. Met de architect werden de woonwensen onderzocht en verkent. Men ging met ideeën naar huis om verder te denken en te dromen.

Bent u ook geïnteresseerd in project ‘Stadswerf’ (locatie: Pelikaanstraat)? U kunt zich nog aanmelden als geïnteresseerde. Dit kunt u doen door een mail met uw NAW-gegevens te sturen naar info@wooncreatie.nl o.v.v. geïnteresseerde Stadswerf Pelikaanstraat.

Terug naar alle nieuwsberichten

Volg ons op
Geen enkel project missen?

Maak een gratis en vrijblijvend woonprofiel aan en blijf op de hoogte van alle huidige èn toekomstige projecten.

Woonprofiel aanmaken