Nieuws


Wij rijden elektrisch!

De holding groeit
Onze holding groeit en ontwikkelt in een razend tempo. Inmiddels omvat onze bedrijvengroep naast MACG, ook Inframil Noord, Extenzo, Inside Wonen en meer.., Wooncreatie en UrbanLiving. Middels dit pallet aan bedrijven verzorgen wij alles op het gebied van wonen, bouw, omgeving en infrastructuur. Een mooi voorbeeld waar dit alles samenkomt is de (her)ontwikkeling van het voormalig Suikerfabriekterrein. Een uniek project waarbij het oude terrein, dat paste bij de twintigste-eeuwse economie nu een fundament wordt voor de eenentwintigste-eeuwse economie. Dit doen wij door het creëren van een smart-city waarbij de nieuwste technologieën worden ingezet om de stad nog duurzamer en leefbaarder te maken. 

Lees meer...

Wooncreatie neemt deel aan 'Wonen in Stadshart'

De Gemeente Groningen wil met de woonmanifestatie 'Wonen in Stadshart' een gevarieerde samenstelling in de binnenstad van Groningen stimuleren. Het is een inspirerende oproep aan architecten, ontwikkelaars én aan de stad zelf om met slimme oplossingen te komen voor een aantal concrete locaties.

Lees meer...

Aan het werk met de architect

Met de architect schetsen aan de woning. De woonwensen verbeelden; 'Kunnen we een muziekkamer maken?' Samen met PvanB architecten gaat we dit uitzoeken.

Eerste workshop Stadswerf een feit!

In december heeft de eerste workshop van het project ‘Stadswerf’ plaatsgevonden. De opkomst was goed en de deelnemers waren erg enthousiast.

Lees meer...

Bezoek Wooncreatie tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL

Vanaf vrijdag 20 november tot en met zondag 22 november staat de MartiniPlaza in Groningen in het teken van de Nieuwbouw/Verbouw XL. Tijdens deze beurs worden onder andere alle nieuwbouwprojecten in en om de stad Groningen gepresenteerd en worden er diverse interessante WoonCollege's gegeven. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot hét evenement op het gebied van nieuwbouw en verbouw.

Lees meer...

Volg ons op
Geen enkel project missen?

Maak een gratis en vrijblijvend woonprofiel aan en blijf op de hoogte van alle huidige èn toekomstige projecten.

Woonprofiel aanmaken